Otroci so radovedni in želijo biti vključeni v vsakodnevna opravila, prav tako je bilo tudi pri nas doma. Zala je kmalu začela radovedno odkrivati svet v kuhinji za pultom, saj se je tam vedno dogajalo nekaj zanimivega, dišečega in okusnega. A veste, kako lepo teče voda? Za umivalnikom je njena najljubša destinacija v kuhinji.

Želela sva ji ponuditi možnost, da se varno in sproščeno vključi v naša dnevna opravila, da sodeluje in ustvarja z nama. Omogočiti sva ji želela širino predvsem tja, kamor sama ni segla. Ker sem bila ob njenem dopolnjenem prvem letu že drugič noseča, sem jo težko ves čas dvigovala in držala v naročju. Tukaj je na pomoč priskočil mož in njegova ljubezen do dela z lesom.

Na mojo veliko željo je izdelal SUPER STOLČEK 2 v 1. Takoj smo ga začeli z navdušenjem uporabljati. Pomembno nama je bilo, da je izdelek varen, lep, uporaben in da ni v napoto, ko ga ne potrebujemo za pultom. Najboljša ideja pri stolčku 2 v 1 je, da se stolček z eno potezo spremeni v mizico s klopico in tako stolček ni nikoli v napoto in ves čas služi namenu. Obiski sorodnikov in prijateljev so nama dali zagon in voljo, da izdelek pokaževa še ostalim staršem, ki bi jim izdelek prav tako koristil.

V tej fazi sta se pokazala najina različna pogleda na izdelek in predstavitev vseh prednosti, kvalitet in koristi. Mož namreč ne bi nikoli pokazal svoje izdelke in se še manj pohvalil z njimi, medtem ko bi jaz želela celemu svetu pokazati in sporočiti, kako čudovit in prekrasen izdelek je. Izdelan je z izjemno natančnostjo, ljubeznijo in je lepih linij, kvaliteta je na prvem mestu.

Želodek združuje ljubezen do družine in otrok, do narave in lesa. V ozadju vse skupaj podpira pedagogika montessori, ki nama je zelo blizu. V zadnjih letih se tudi izobražujem na tem področju, ker mi vsebina zelo veliko pomeni in lahko tako otrokom podarimo največ. Skupaj želimo, da naši izdelki spodbujajo otrokovo samostojnost, da so otroku estetsko privlačni in so zaradi lesenega materiala zdravju prijazni in prijetni na otip.